lørdag 8. september 2018

Garasjeport: Rulleport

Rulleport
Hvis garasjen din har lite plass, eller du bruker taket i garasjen til lagringsplass, kan en rulleport være det rette for deg. I motsetning til en vippe- eller leddport vil en rulleport bruke kun en liten del av takplassen til å oppbevare garasjeporten når den er åpen. Istedenfor å bruke taket som oppbevaringssted når porten er opp, rulles den opp i en beholder som befinner seg rett over portåpningen.
For å få plass til denne oppbevaringsboksen krever rulleporter ofte mer overhøyde og sideklaring enn en vanlig garasjeport. Hvis det ikke er nok overhøyde eller sideklaring, er det mulig å få toppakningen på utsiden av garasjen.

1 kommentar:

  1. Takk for at du deler den informative bloggen. Rulledører består av en korrugert stålgardin som, når den løftes for å åpnes, ruller opp til en bunt på toppen av døren. Korrugeringene i døren lar døren bøye seg - jo bredere den skal dekke, desto dypere og kraftigere må korrugeringene og stålet være. rulleporter er kjent for å være holdbare og plassbesparende. En seksjons garasjeporter derimot en hengslet paneldør som går tilbake langs taket i garasjen.

    SvarSlett

Garasjeport: Vippeport

Den mer tradisjonelle vippeporten er tilgjengelig både med og uten elektrisk portåpner. Hele porten er en solid enhet, i motsetning til an...